Инфлуенсър на годината: Хриси Парова- @hrisiparova

Инфлуенсър на годината: Хриси Парова- @hrisiparova
A A+ A++ A

Силна, стилна и секси – това е Христиана Парова, нашият инфлуенсър на годината. Истински пример за подражание, Хриси ежедневно мотивира хилядите си последователи да се занимават със спорт и да се усмихват повече. Тя успя да се докаже като водещ инфлуенсър в България сравнително бързо. Това се дължи на всеотдайността и особения чар, с който прави всичко, което публикува в интернет. Тези и много други качества помогнаха на Хриси да се превърне в първия носител на приза "Инфлуенсър на годината", 2018г.

Разберете малко повече за нея в последващите редове, надяваме се думите на Хриси да ви направят също толкова добро впечатление, колкото на нас!

2122119

Хриси, освен фитнес инструктор и инфлуенсър, с какво друго се занимаваш?

Общо взето с това може да се обобщи, но правя и тренировъчни режими за момичета, които не мога да тренирам на живо. Работя не само в България, имам и много клиенти от Европа, за които правя онлайн тренировки.

 

Пречи ли едната професия на другата?

За мен това да съм инфлуенсър не е точно професия и не е нещо различно от това, в което съм решила да се изявявам. Като човек, който води персонални тренировки, го приемам за плюс и именно заради това имам ангажимент като инфлуенсър. Имам таргет група, която в големия си процент се състои от дами, които се стремят към здравословен начин на живот и тренировки. Публикувам това, което правя, и това, от което хората се вълнуват.

 

Кога започна да заснемаш как тренираш?

Започнах в клипчетата малко след като родих, защото тогава започнах усилено да се занимавам със спорт. Преди това работих като брокер на недвижими имоти и спортът не ми беше приоритет. Но като всяка жена, след раждането си реших, че рязко трябва да вляза във форма. Започнах да чета по темата и да изпробвам различни неща върху себе си. Резултатите бяха налице и скоро започнаха да идват запитвания от дами, които виждаха прогреса ми в социалните мрежи. Съвсем любителски и на шега снимах промените в тялото си, без никакъв подтекст да привлека клиенти или да стана инструктор. Но с времето дамите настояваха да тренират с мен и така доста бързо напреднах в професията си. Смятам, че и клиентките ми са доволни от работата с мен.

Вижте повече на: Jenite.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници