Днес ще бъде предимно облачно

Днес ще бъде предимно облачно
A A+ A++ A

Днес ще бъде предимно облачно. С временни прекъсвания ще има валежи от дъжд, които на места, ще са значителни, а в отделни райони ще прегърми. Вечерта валежите ще отслабват. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток, който до края на деня в западните и централните райони ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 12° и 17°.

 

Над планините ще преобладава облачно време. В много райони ще има валежи от дъжд, над около 2000 метра - от сняг. На места, главно в планините в югозападната половина на страната валежите ще са значителни. Възможно е и да прегърми. Ще духа умерен до силен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра - около 2°.

Над Черноморието ще е предимно облачно. Още преди обяд ще започнат валежи от дъжд, които ще продължат през целия ден, но ще са предимно слаби. Ще духа слаб до умерен вятър с източна компонента. Максималните температури ще бъдат 12°-14°. Температурата на морската вода е 10°-12°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"