Днес ще остане предимно облачно

Днес ще остане предимно облачно
A A+ A++ A

Днес ще остане предимно облачно, с временни разкъсвания и намаления на облачността над Западна България. В Южна и Източна България ще има валежи от дъжд, на отделни места – интензивни. В Северозападна България валежите ще са слаби и на по-малко места. Вятърът ще се ориентира от север-североизток, но ще е предимно слаб. Максималните температури ще са между 14° и 19°.

 

Над планините ще преобладава облачно време с временни разкъсвания и намаления на облачността над масивите в Югозападна България. На много места ще има валежи от дъжд, само по най-високите части - от сняг. В отделни райони валежите ще са интензивни, след обяд в Рило-Родопската област - придружени с гръмотевици. Ще духа умерен до силен вятър от североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра - около 2°.

Над Черноморието ще преобладава облачно време с валежи от дъжд. Ще духа слаб вятър с източна компонента. Максималните температури ще са 12°-15°. Температурата на морската вода е 11°-12°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »