Днес отново ще бъде предимно слънчево

Днес отново ще бъде предимно слънчево
A A+ A++ A

Днес отново ще бъде предимно слънчево, след обяд и горещо. В следобедните часове ще се развива купеста, над планинските и северните райони и купесто-дъждовна облачност и на места там ще превали и прегърми. Възможни са локални интензивни валежи и градушки. Вятърът ще е слаб от север. Максималните температури ще са между 29° и 34°, в София 29°-30°.

 

Над планините преди обяд ще бъде предимно слънчево. Около и след пладне ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и до вечерта на много места ще превали и прегърми, като в отделни райони са възможни и мощни гръмотевични бури. Ще духа слаб север-северозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра около 23°, на 2000 метра – около 15°.

Над Черноморието ще бъде слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността. На отделни места по северното крайбрежие краткотрайно ще превали. Ще духа слаб северен вятър. Максимални температури между 30° и 32°. Температурата на морската вода е между 24 и 27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »