Блейк Лайвли против натиска за външния вид на майките

Блейк Лайвли против натиска за външния вид на майките
A A+ A++ A

Американската актриса Блейк Лайвли не се радва, когато й правят комплименти колко бързо се възстановила фигурата й сред раждане. Звездата, която очаква второ дете, смята, че такава оценка е несправедлива спрямо всяка една майка, която е дала живот на нов човек.

Това съпругата на Райън Рейнолдс заяви в австралийско сутрешно шоу, пише Ace Showbiz. Журналистът отбелязал прекрасната физическа форма на Лайвли във филма „Плитчина“, в която тя се снима няколко месеца след раждането на първото си дете, дъщерята Джеймс, която е вече на две годинки.

“Много е несправедливо, че това толкова се превъзнася. Аз смятам, че женското тяло след раждането е нещо удивително“, сподели актрисата. Според нея жените не трябва да бъдат подлагани на никакъв натиск за по-бързо връщане към „дородилните размери“. “Все пак ти не може веднага да бъдеш готова за показ на бельо от „Виктория сикретс“, защото току-що си осъществила невероятното чудо на живота. Тоест родила си човешко същество. Много бих искала именно това да се прославя”, настоя звездата. /БГНЕС


#Блейк Лайвли #майка #външен вид

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »