Автомобил без водач удари такси в Благоевград

Автомобил без водач удари такси в Благоевград
Източник: www.bgnes.com
A A+ A++ A

 

Лек автомобил потегли без водач от паркинг, „скочи” от 2-метровия скат върху тротоара, удари захождащо към стоянката такси и спря на средата на улица в Благоевград, по чудо няма пострадали, предаде БГНЕС.

Днешният е поредния идентичен инцидент на паркинга пред поликлиниката в Благоевград. Преди обяд днес лек автомобил фолксваген „Голф”, паркиран на ръба на нивата-наречена паркинг пред частната болница в Благоевград и поликлиниката потегли назад. Най-вероятно ръчната не е била дръпната догоре, не е била оставена и на скорост.

Голфът се спуска на заден ход по ската на паркинга, преминава през тротоара и се блъска в задната част на такси, влизащо в стоянката пред поликлиниката.

Няма пострадали в деня, обявен за такъв без жертви по пътищата. По простата причина, че в този момент по тротоара не е минавал никой. Това си е просто чудо.

Това е поредният инцидент със сам тръгнал автомобил от въпросния паркинг, който не е регулиран, няма ограда, но е предпочитан, защото е безплатен.

За година днешният "Фолксваген" е третият автомобил, тръгнал сам и спуснал се на ул. „Славянска”. Пред малко повече от година друг фолксваген, паркиран на скорост се запали, стартерът даде на късо и заработи, автомобилът потегли напред и се вряза в друг паркиран, след което се запали. Само бързата намеса на околните и пожарната, предотврати изгарянето и на втория автомобил. 

#автомобил #Благоевград

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »