ГЕРБ: Започва сериозна пропагандна война и възстановяване на „Тройната коалиция”

ГЕРБ: Започва сериозна пропагандна война и възстановяване на „Тройната коалиция”
www.banker.bg
A A+ A++ A

 

Явно започва реабилитацията на старата „Тройна коалиция”, в която БСП дейно участва и вярва, че ще успее да надделее на изборите.

Това заяви на брифинг в парламента народният представител от ПГ на ГЕРБ Георг Георгиев по повод намерението на депутати от БСП лява България да внесат вот на недоверие към кабинета за водената от него външна политика, пише БГНЕС.

„Вече започва да се разразява една много сериозна пропагандна война, която ще използва външната политика за целите на тясната партийност. Смятаме, че ходът на правителството във връзка със смяната на кандидатурата на Ирина Бокова е правилен, защото тази на Кристалина Георгиева ще събере по-голяма подкрепа”, коментира той. „Това се видя и след поредното гласуване, в което Бокова се представи неубедително”, добави той. Според него външната политика на страната в момента се използва за разрешаването на вътрешнополитически въпроси. БСП започва да сгъстява червената мъгла, каза депутатът. При това формиране на негативно мнозинство, защото днес беше създадено такова мнозинство, което да спре работата на НС и да я препятства, няма как да не си зададем съответните въпроси, продължи депутатът. По какъв начин и с какви средства БСП ще води своята предизборна кампания? Това ли е лицето, което БСП ще покаже на българските избиратели, проваляйки кворума днес в НС, неизпълнявайки своите задачи и непоемайки никакви ангажименти, запита Георгиев. 

#Кристалина Георгиева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"