63-годишна жена и неин колега са жертвите на стрелбата във "Витоша"

63-годишна жена и неин колега са жертвите на стрелбата във "Витоша"
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Жена на 63 г. и мъж на 38 г. са жертвите при стрелбата в офис на строителна фирма в София, научи „Труд“. Раненият в главата е на 35 г. Както стана ясно по-рано, трагедията се разигра малко преди 11 ч. в офис на строителна фирма в кв. „Витоша“.

МВР съобщи, че за стрелбата е задържан 57-годишен мъж. Името му е Драгомир Д. По неофициални данни той и другите трима са колеги. Какво е причинило кървавата баня, още не е известно.

Стана ясно също, че пострадалият при стрелбата мъж е приет в реанимацията на болница "Св. Анна" в много тежко състояние и с опасност за живота. Той е прострелян в главата, предстои да му бъде направена спешна операция, съобщиха от лечебното заведение, предаде iNews.bg.

Оръжието на престъплението е 99-милиметров пистолет "Берета", съобщи "24 часа". То е законно притежавано, изстреляни са поне 5 куршума, съобщават разследващите. Мотивите за стрелбата все още не са ясни. Разследват се както финансови, така и лични причини. 

Продължава работата по изясняване на обстоятелствата и причините за извършеното тежко престъпление. По случая е образувано досъдебно производство, а действията по него продължават под контрола на прокуратурата, уточниха от МВР.

Повече информация във връзка с тежкия инцидент ще предоставят днес от 14:30 ч. в Съдебната палата главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов  и административният ръководител на Софийската градска прокуратура Емилия Русинова.

Убиецът първоначално е избягал от офиса с личния си автомобил, а минути след това сам се е предал. "Ранени ли са?", попитал 57-годишният мъж униформените.

#МВР #Витоша #автомобил #Берета

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »