Каракачанов коментира и изключването на партия "Атака" коалиция "Обединени патриоти"

Каракачанов коментира и изключването на партия "Атака" коалиция "Обединени патриоти"
A A+ A++ A

Ще бъдат ли изпратени 2000 военни на границата с Турция и каква е ситуацията с мигрантския наплив - темата в ефира на "Денят започва" с Георги Любенов коментира вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Красимир Каракачанов, вицепремиер: Никой не казва, че ще бъдат изпратени само на границата с Турия, нелегални мигранти преминават и през гръцката граница. Има си разчети, които са направени. Има си план, ако се наложи, армията може да реагира с жива сила, със съоръжения, с техника, полеви кухни, медицински кухни и т.н.

Каракачанов коментира и изключването на партия "Атака" коалиция "Обединени патриоти".

Красимир Каракачанов, вицепремиер: От "Атака" не можаха да преглътнат гласовете на ВМРО. Когато твой коалиционен партньор вземе 150 000 гласа и вкара двама евродепутати, това трудно се преглъща. Защото политика не се прави от кръчмата, прави се реално в институциите и когато някой върши работа, хората го виждат.

Заедно с Каракачанов, в студиото събеседник беше и Ангел Джамбазки, който е кандидат на ВМРО за кметския пост в София. Джамбазки е най-подготвен, той е подходяща кандидатура, бил е общински съветник, евродепутат. Млад, енергичен човек, който има конкретни решения за проблемите на София, категоричен е Каракачанов.

От своя страна, Ангел Джамбаски отправи упрек към съдията и системата, пуснала на свобода предсрочно австралиеца Джок Полфрийман, осъден за убийството на българския студент Андрей Монов.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Отбрана
Последно от Отбрана

Всички новини от Отбрана »