Левски закъса пак за пари, Тити проплака: Тежко е!

Левски закъса пак за пари, Тити проплака: Тежко е!
A A+ A++ A

Новите собственици на Левски Наско Сираков и Константин Папазов правят всичко възможно, за да осигурят клуба. Те дори се опитват да привлекат спонсори от чужбина. 

"Много е тежко, когато трябвада осигуриш бюджет от 5 милиона, но ти трябват 4,1 милиона до края на месеца и хипотетично още един милион", каза Тити.

"За съжаление са изразходвани страхотни средства. Най-логичното при такива пари е да имаш качествени футболисти. Не само, че нямаме качествени футболисти, а се чудим как да се отървем от бъдещите разходи за тях".

"Кой и как ги е подписвал, аз не мога да го проумея. Ще се борим и няма да се откажем, защото, ако хората не получиха награда за това, което направиха в тези 3 месеца - да се класира отборът за финала, то ние трябва да намерим решение за тяхната награда", коментира Константин Папазов.

На сините има трябват изключително спешно 11 000 лева. Тези пари са необходими, за да се плати месечната вноска към НАП. Това е задължително за Левски, защото в противен случай ще отпадне споразумението за разсрочено плащане на дълговете.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »