Милен Велчев си вдигна адреналина на макс, скочи от самолет

Милен Велчев си вдигна адреналина на макс, скочи от самолет
A A+ A++ A

От самолет е скочил бившият финансов министър Милен Велчев. Не става дума обаче за злощастен инцидент, а за екстремно изживяване, на което знаковият политик от партията на царя се съгласил доброволно.

Велчев скочил заедно с инструктор от няколко хиляди метра височина. Полетът се осъществява с малък самолет, от борда на който авантюристите се мятат директно в облаците. Свободният полет е няколко минути, а после инструкторът има грижата да отвори парашута и приземяването да бъде безаварийно. Подобни екстремни преживявания са хит в последните години и често са предпочитани вместо стандартни подаръци за рождени дни и други поводи. Наша справка показва, че тандемен скок с парашут от самолет струва между 500 и 700 лева. Именно толкова е платил и Велчев, за да вдигне адреналина си.

Това обаче съвсем не е най-скъпата му инвестиция, когато става дума за удоволствия. Заедно с жена му Симона и сина им Виктор всяка година отмарят на все по-екстравагантни и необикновени дестинации. Профилите им във фейсбук изобилстват от снимки, направени на лазурни плажове с красиви палми, а от тях се разбира, че част от дестинациите, на които са били в последно време, са Тайланд, Куба, Дубай, даже Островът на гущерите край Австралия.

Синът на Милен Велчев демонстрира в интернет пространството лайфстайл на милионерски наследник, а от фотосите му се вижда, че дружи и с други богаташки чеда. Виктор, който все още е ученик, е увлечен от футбола и нощния живот и редовно може да бъде видян да се забавлява в пищни компании из софийските клубове, пише още "Ретро".

#Милен Велчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »