Мангъров срещу Борисов: Това, че ще се ваксинирам беше шега и недоразумение

Мангъров срещу Борисов: Това, че ще се ваксинирам беше шега и недоразумение
A A+ A++ A

Думите на премиера Бойко Борисов за това доц. Атанас Мангъров да се ваксинира публично срещу коронавируса са били шега и недоразумение. Така ги определи самият Мангъров е ефира на 7/8 ТВ.

„Ще видите, че ще достигнем процента на желаните ваксинирани, сега, когато виждат знаковите ни доктори, тези, които вярват в науката и медицината. Даже с Мангъров говорих - и той ще се ваксинира. И него го ваксинирайте публично, защото ми каза, че е 100% за ваксинирането”, това призова Борисов преди дни.

"Оказа се, че аз съм изкарал вируса без да го усетя, като то протича по този начин при повече от 80% от случаите. Аз влизам всеки ден в 30 стаи, в които има болни от коронавирус, които всички отделят този вирус, аз всъщност се реимунизирам всеки ден. Моята имунна система е толкова силно напрегната, все едно, че аз всеки ден ходя и се боцкам. Аз това правя от 30 години насам и може би затова съм го изкарал, без да го усетя", допълни Мангъров.

По думите му новият щам не може да се установи, защото с PCR тестовете, които се правят ежедневно той не може да се различи. Трябва да се направи генно секвиране, което в нашата страна може да се направи или в БАН, или в НЦЗПБ.

#Борисов #Мангъров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »