НА ЖИВО: Тръмп напусна Белия дом за последно като президент, говори пред свои фенове

НА ЖИВО: Тръмп напусна Белия дом за последно като президент, говори пред свои фенове
A A+ A++ A

Доналд Тръмп напусна Белия дом за последно като президент. С него тръгна и съпругата му - винаги изящната и красива словенка Мелания.

Той е на път за Joint Base Andrews, където се очаква да има кратка церемония за сбогуване  в базата преди един последен президентски полет до Палм Бийч.

45-ият президент ще пропусне встъпването в длъжност на своите наследници, като вместо това избра да лети до Флорида, през Мериленд за сбогом.

Тръмп трябва да направи реплики на церемонията по изпращането в базата.

Източник, близък до вицепрезидента Майк Пенс, заяви, че е казал последното си сбогом с президента Тръмп вчера и не е бил в Белия дом, когато Тръмп заминава. Двамата жестоко с еизпокараха около нахлуването на републиканци в Капитолия.

В заключителното си слово като президент Доналд Тръмп обеща „винаги да се бори“ и пожела на идващата администрация на Байдън „голям късмет“.

„Вие сте невероятни хора. Това е страхотна, страхотна държава. За мен е най-голямата чест и привилегия да бъда ваш президент“, каза Тръмп пред тълпа от семейството и персонала си.

„Винаги ще се боря за Вас. Ще наблюдавам. Ще слушам и ще ви кажа, че бъдещето на тази държава никога не е било по-добро. Пожелавам на новата администрация голям късмет и голям успех. Мисля, че ще имат голям успех. Те имат основата да направят нещо наистина грандиозно“, добави Тръмп. 

#Доналд Тръмп #САЩ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »