Ето в кои филми ще се снима красивата Мария Бакалова

Ето в кои филми ще се снима красивата Мария Бакалова
A A+ A++ A

Мария Бакалова ще се снима в трилъра "Тела, тела, тела" заедно с Амандла Стенбърг, Пит Дейвидсън, Майхала Херолд, съобщи Дедлайн.

Режисьор ще е Халина Рейн. Подробности за сюжета не са известни, но запознати с проекта го описват като филм за поредица от убийства

"Толкова съм развълнувана да споделя с вас следващия си проект, от който ще бъда част. А24 благодаря, Халина Рейн за мен ще бъде чест да работя с теб!", написа Мария Бакалова на страницата си в Instagram.

Продуцирането и финансирането се осигурява от компанията A24, която стои зад "Минари", "Лейди Бърд", "Нешлифовани диаманти", "Вади ножовете".

Мария Бакалова беше сравнително неизвестна, докато Саша Барън Коен не я избра за ролята на Тутар в "Борат 2", пише Дедлайн. Тя ѝ донесе ласкави отзиви от критиката и поредица отличия, включително и номинация за Оскар за актриса в поддържаща роля.

Актрисата е избрана и за участие в комедията на Джъд Апатоу "The Bubble" (Балонът).

Мария Бакалова публикува в Instagram снимки от фотосесия за списание GQ. В придружаващата статия пише, че филмът "Борат 2" е забележителен не само със сцената с Рудолф Джулиани, но и с пробива на актрисата Мария Бакалова.

#Мария Бакалова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »