България ще играе контрола със световния шампион Франция в Париж

България ще играе контрола със световния шампион Франция в Париж
Facebook
A A+ A++ A

Контролата между националните отбори по футбол на България и Франция вече е официализирана с договор между федерациите на двете страни. Мачът ще се играе на 8 юни в Париж, предаде БНР.

За актуалните световни шампиони това ще бъде последната среща преди началото на европейското първенство. "Петлите" започват участието в шампионата срещу Германия на 15 юни на "Алианц Арена" в Мюнхен.

Телевизионните права за контролата са на националната френска TF1. Три телевизии държат правата за излъчване на мачовете на националния отбор на Франция. ТF1 излъчва 28-те най-рейтингови срещи, които представляват интерес за обществеността. Следващите 36 други мачове попадат в списъка на приоритети на телевизия beIN Sports, като основно срещите срещу арабски отбори се излъчват там. Най-малък брой мачове са пиртежание на телевизия M6.

За състава на  Ясен Петров това ще е третата контролна среща през летния цикъл. Другите две отново са срещу участници в шампионата на Стария континент - на 31-и май гостуваме на Словакия, а на 5-и юни на Русия.




#България #Франция #контрола #Париж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »