ВИДЕО Борисов без патерици си поигра с куче и разказа култова история със Слави и Иван Костов

ВИДЕО Борисов без патерици си поигра с куче и разказа култова история със Слави и Иван Костов
A A+ A++ A

 

Бяхме веднъж със Слави Трифонов на кино и срещнахме Иван Костов. Костов ми подаде ръка, на Трифонов – не. До вчера Трифонов и партията му бяха чалгари за тях (за Демократична България) и изведнъж отиват и подкрепят безусловно за тях.

Това каза пред чакащите го медии премиерът в оставка Бойко Борисов, който днес беше изписан от болница.

Много ми е странно как тази уж дясна партия, те са на практика най-левите в момента, изведнъж започна да харесва и е готова без никакви претенции за нищо да подкрепи Слави Трифонов, продължи Борисов и попита: След като такова брутално мнозинство има и за всички постове монолитно гласуваха, някъде са провели разговори.

Ние ще действаме отговорно, повтори Борисов по повод предстоящите разговори, които номинирания за премиер от ГЕРБ-СДС и екипа на коалицията трябва да проведе.

Днес преговорният екип на ГЕРБ с Демократична България ще бъде Даниел Митов, Томислав Дончев и Румен Христов. Утре преговорният екип на ГЕРБ с "Има такъв народ” ще бъде Даниел Митов, Любен Дилов и Калин Вельов. Да видим какво не им харесват, заяви Борисов.

Ако бях на мястото на Слави Трифонов щях много да се плаша. Аз съм им сърбал попарата на Христо Иванов, когато сменихме шефа на СГС, като заяви, че иска да бъде главен прокурор. Те са хора на задкулисието, продължи коментара си Борисов пред входа на болничното заведение.

Според него Планът за възстановяване е възможно най-доброто, което може да се постигне с този капацитет, който има държавата в момента.

Не му завиждам на Слави, ако вземе мандата. Кой ще носи отговорност, попита Борисов и в отговор на журналистически въпрос защо отношнията му с телевизионния водещ са се явно влошили посочи: Слави реши да прави партия, аз още не съм решил да правя шоу.

Попитан дали ще се оттегли от политически и партийни ангажименти, Борисов попита: Кой да се оттегли? Аз не съм четвъртият, или петият, или шестият. Защото Ицката, както му казвах дълги години (Христо Иванов – бел. ред.), е пети в Бургас. Първият не се оттегля. Когато отборът печели, не прави смени.

#Бойко Борисов #Слави Трифонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »