ВИДЕО Борисов скочи на Антоанета Стефанова! Разкри, че се готви протест пред президентството

ВИДЕО Борисов скочи на Антоанета Стефанова! Разкри, че се готви протест пред президентството
A A+ A++ A

"Посочиха Антоанета Стефанова като мой заместник, искам да чуя интервюта с нея". Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов по време на импровизиран брифинг. Той посочи, че за чужбина няма да има машини. „Нали сме купили“, допълни той. „Напомням, че бюлетините се печатат в държавната печатница“, подчерта Борисов.

За видеонаблюдението премиерът в оставка каза, че трябва тепърва да се обяви поръчка за закупуването на камери. И после хвърли бомба, че симпатизанти на ГЕРБ готвят протест пред Президентството.

"Искам да се обърна към симпатизантите на ГЕРБ. Аз съм бил винаги за стабилна държава. В държава, в която непрекъснато се правят протести, няма шанс да се развива напред. Да, имат смисъл, когато има за какво. Ние да излизаме, само защото те са ни правили така, ми се вижда безсмислено. Ако някой се опитва от наше име да говори с нашите симпатизанти за утре, аз ги моля да не го правят", заяви загадъчно Борисов.

"С Тошко Йорданов ВМРО си направиха тяхното мероприятие. Аз съм за разбирателство – демокрацията е това", разясни Бойко.

Премиерът в оставка посочи, че в България и третата вълна на COVID-19 е приключила. Той се позова и на данни на института „Роберт Кох”, според които страната ни вече не сред тези с висок риск за коронавирус. 

„Има няколко вида риск. Ние досега бяхме в зона с държави с висок риск - Франция, Унгария, Хърватия, Словения. От тази нощ сме при нискорисковите, където са Гърция и Малта”, обясни той.

Председателят на новосформираната Централна избирателна комисия ще е от на Трифонов партията. Това прогнозира Борисов. Той уточни, че ГЕРБ ще „изпрати четирима души“.

„Всеки ден чакам да ме освободят. Не знам какво още искат. Всички знаят, че отиват на избори, но продължават да приемат още неща“, заключи Борисов.

#Антоанета Стефанова #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »