Откриха още части от разчленената брокерка в Бургас (ВИДЕО)

Откриха още части от разчленената брокерка в Бургас (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Нова зловеща находка, свързана с убиеца Станимир Рагевски, е открита в центъра на Бургас. Части от главата и краката на убитата и разчленена брокерка Теодора Бахлова са били намерени в отходна шахта, точно пред кооперация на ул. "Шейново" 46, на пъпа на Бургас, пише Флагман.бг.

Тленните останки на жената са били скрити в канализацията на около метър от входа, в който е живеел под наем готвачът Деян Дичев. Официална информация от полицията няма, но съседите от сградата са видели как криминалисти вадят от двете шахти човешки кости, увити в голяма хавлия.

Според комшиите ченгетата запечатали и намиращия се на партера зеленчуков магазин, който от доста време хлопнал кепенци. Именно в този търговски обект са били държани цели три месеца бидоните с разчлененото тяло на брокерката, накиснато в киселина. От тоалетната чиния в санитарния възел на магазина били извадени човешки зъби и част от долна челюст, твърдят съседите на готвача Дичев.

Всички комшии са в ужас при мисълта, че месеци наред са се разхождали и са пили кафе на сантиметри от парчета човешко месо. "Скривалището" се намира на метри от Военния клуб, където Дичев е въртял кръчма, а мястото отново е било посочено от самия готвач.

На партера на жилищната сграда са разположени кафене, фризьорски салон и различни малки магазинчета, сред които и запечатаният "Плод-зеленчук". Магазинът със зловещите находки е бил доста оборотен, но неотдавна затворил. "Жената, която го държеше под наем, забременя и каза, че временно ще го спре, а като роди и поотрасне бебето, отново ще го отвори. Знаем я само по физиономия, но не знаем как се казва. Доколкото ни е известно, тя държеше магазинчето под наем, но друг е собственикът, не наем кой", разказаха съседите. 

Към момента все още не са събрани всички части от тялото на убитата и нарязана Теодора Бахлова.

Все още липсва и десният крак на Юмер Мехмед.

Към момента готвачът е обвинен единствено за лично укривателство, а Станимир Рагевски е сочен за физическия извършител и е с повдигнати обвинения и за двете убийства. 

Събраните до момента доказателства показват, че Деян Дичев само е пренасял и укривал останките на екзекутираните жертви. Според адвокатът му Борислав Янков готвачът не е участвал в убийствата, нито имало каквито и да е доказателства, че е разчленявал труповете. 

Междувременно Окръжният съд в Бургас отново заседава по мярката на арестувания готвач, след като той поиска замяна с домашен арест. Заседанието премина при закрити врата по изрично искане на обвиняемия.

Защитникът на Деян Дичев изтъкна, че благодарение на клиента му се стигнало до разкриването на двете тежки престъпления. 

"Може да е участвал в укриването на телата на Юмер Мехмед и Теодора Бахлова. Но е важен мотивът защо го е направил. Може би се страхува от една добре смазана машина, от реванш от извършителите", заяви адвокат Борислав Янков. Съдът обаче го остави зад решетките за постоянно. 

Говорителят на Окръжната прокуратура прокурор Христо Колев отказа да съобщи каквито и да е подробности по делото, позовавайки се на следствената тайна. 

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »