Поли Генова превърна първия си самостоятелен концерт #1 във впечатляващо мини турне

Поли Генова превърна първия си самостоятелен концерт #1 във впечатляващо мини турне
A A+ A++ A

Тази година Поли Генова подари на феновете си 3 страхотни концерта. След супер успеха на първия самостоятелен концерт #1 в Античния театър в Пловдив, изпълнителката продължи да изненадва публиката, като превърна събитието в мини турне.

След първата дата Поли Генова добави още две за шоуто – в Созопол и София, като в петък, 10 септември, официално закри своя #1 концерт на сцената на Парк-театър „Борисова градина“ в компанията на Владимир Ампов – Графа и стотици танцуващи фенове.

Въпреки изминалата трудна година за музикалните изпълнители и техните почитатели, Поли Генова бе сред малкото артисти, които рискуваха да направят поредица от собствени концерти. Събитието #1 дебютира официално на сцената на Античния театър в Пловдив и с него Поли подобаващо отбеляза 30 години на сцена. След страхотните отзиви за първото издание, изпълнителката обяви още две дати за спектакъла – в Созопол и София, които допреди това не бяха планирани. Така събитието се проведе в цели три издания и се превърна и в първото мини турне на Поли Генова. В момента Поли Генова е в очакване на второто си дете, което ѝ действа супер зареждащо, и напук на всички очаквания, тя продължава да изненадва с пластичност и да участва във всички хореографии на балета на Милен Данков.

Изпълнителката представи невероятно шоу със специално създадени концертни версии на песните, ефектни ръчно изработени костюми и вдъхновяващо светлинно шоу.

Феновете имаха възможността да чуят на живо „Last Night“, превърнала се в най-слушана песен в родния ефир за последната година, „If Love Was a Crime“, която донесе впечатляващото четвърто място на България на конкурса Евровизия 2016, най-новия ѝ сингъл „No more“, както и премиерата на първото ѝ дуетно парче с Любо Киров – баладата „Тръгни навреме“, която предстои да излезе официално.

„Наистина не планирах да представя #1 на три различни сцени, но позитивната енергия на публиката действа толкова зареждащо, че вече нямам търпение за следващите ни срещи! Това е повече от сбъдната мечта, която нямаше да бъде реалност без подкрепата на всички вас! Не спирате да ме мотивирате, затова очаквайте много изненади от мен и моя екип през следващата година“, заяви Поли Генова. Изпълнителката вече работи върху нови проекти, които засега остават изненада за публиката.

Съвсем скоро предстои официалното издаване на дуетната ѝ песен с Любо Киров, която феновете приеха с огромен ентусиазъм по време на концертите и се очаква да се утвърди като пореден хит на Поли. Кадри от последното издание на концерта в Парк-театър „Борисова градина“, както и от останалите 2 спектакъла в Пловдив и Созопол, могат да бъдат открити на официалната Facebook страница на изпълнителката тук.

#Поли Генова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »