Показно разстреляният Георги Христов - Тинето - приятел с Венета Харизанова и Маринела Арабаджиева

Показно разстреляният Георги Христов - Тинето - приятел с Венета Харизанова и Маринела Арабаджиева
A A+ A++ A

Показно разстреляния тази сутрин на "Герена" Георги Христов – Тинето се оказа приятел на хотелиерката Маринела Арабаджиева и манекенката Вената Харизанова, разкри Lupa.bg

Двете са сред стотиците оплакващи покушението под снимка, качена от жената на Тинето – Ева Кралева. След трагедията блондинката, която има дете от Георги Христов, написа следното (правописът е запазен, б.ред.):

Любими мой, мое всичко! Господи дай ми сили да напиша тези редове, благодаря ти че беше до мен, благодаря ти че беше моят мъж, благодаря ти че ме дари с прекрасно дете, благодаря ти за това че треперене над нас и ни пазеше от всичко, незнам защо живота те отне от мен от детето ни дано си на по хубаво място...

Мъж на думата, мъж на честта истински приятел и любим...Обичам те повече от всичко на света моя единствена истинска любов.... Сбогом! Почивай в мир!

Според източник на Lupa.bg преди години Тинето е бил много близък до Цецо Враждебския, голямо страшилище навремето.

Тинето е лежал в затвора за убийство, след като на 18 февруари 2002 година гръмнал счетоводител по време на обир в Харманли.

Христов стреля с пистолет и убива счетоводителя, ранява още двама души и бяга. Десетилетие по-късно - през 2012 година, е задържан в Испания. Получава 14 години затвор, през 2018-а бил пуснат предсрочно от състав на Софийския градски съд под председателството на съдия Емил Дечев с мотив „добро поведение“.

На снимката:  2002-а: Георги Христов в съда

Снимка: lupa.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"