Телефонът ни следи да не изхарчим парите преди края на почивката

Телефонът ни следи да не изхарчим парите преди края на почивката
A A+ A++ A

В наши дни магазините за приложения са пълни с предложения за пътуване. И това е сериозен проблем, пишат от технологичния сайт Текномад, тъй като повечето за нищо не стават. Отделянето на качествените от посредствените е времеемък процес, а да не говорим и че много от тях не са безплатни. Ако ви предстои пътуване, четете нататък кои са според специалистите най-полезните приложения за пътуване на 2022 г.

Чакане по летищата е едно от най-неприятните неща, свързани с пътуването. Закъснения, отмени на полети, висене в мръсни салони с нестабилен интернет и скъпи храни и напитки... Има решение и то се нарича Loungebuddy. След като въведете кредитната си карта, авиокомпанията, която ползвате, и съответната си членска карта за някоя от програмите за лоялност, приложението ви дава информация за всички бизнес и пътнически салони, до които имат достъп. Разбирате къде има безплатен пропуск или пък цената на тези, които са платени. Приложението е лесно за използване и с много добре разработен интерфейс.

Приложението Hostelworld изпълнява всички обичайни неща, които бихте очаквали от приложение за резервации и настаняване — търсене, описания, филтри — и всъщност изглежда много добре. Интерактивната карта на цял екран ви улеснява да разберете дали хостелът, който харесвате, е близо до местата, които искате да посетите, и ви предлага важни отзиви само с едно докосване.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Телеком и ИТ
Последно от Телеком и ИТ

Всички новини от Телеком и ИТ »