Мегз с условна присъда за катастрофата с ранена жена, извини се на баба Станка

Мегз с условна присъда за катастрофата с ранена жена, извини се на баба Станка
A A+ A++ A

„Искам още веднъж да се извиня на баба Станка за това, което направих. Много съжалявам“, каза известната като Мегз дизайнерка Миглена Каканашева пред Пловдивския районен съд, пред който се изправи за катастрофа в Раковски отпреди 3 години, пише 24plovdiv.

На 8 април 2019 г. тя не спряла на знак Стоп на кръстовището на улиците “П. Парчевич“ и “Хр. Смирненски“ и блъснала с мерцедеса си хонда. От удара пострадала пътничката във втората кола Станка Ангелова. Десният ѝ крак бил счупен и 74-годишната жена се придвижва със затруднение и досега.

 Мегз призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата, което предполага наказание от 8 месеца условно с 3 години изпитателен срок. Тя ще трябва да плати разноските по делото и 7000 лв. като обезщетение на ранената при инцидента жена. В протокола беше записано още, че Мегз остава без книжка за 10 месеца. Не е ясно обаче как ще бъде изпълнено това наказание, защото Миглена Каканашена, която в последно време живее в Дубай, вече няма българско свидетелство за управление на МПС.

Пред „24 часа“ Мегз обясни, че се върнала от Дубай специално за делото и след това ще отпътува обратно.

Това е втора условна присъда за Мегз, първата беше за застрахователна измама, след като тя обяви за открадната кола, която изплащаше на лизинг.

#Мегз

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »