Шофьорка удари друга след каруцарски екшън за паркомясто в София

Шофьорка удари друга след каруцарски екшън за паркомясто в София
A A+ A++ A

Грозен екшън на пътя в София се е случил между 2 жени. За него и за каруцарските сцени алармира едната от шофьорките в социалната мрежа Фейсбук. Novinite.bg публикува разказа на младата жена:

На 5 май около 15:30 часа пред частно средно училище “Увекинд" в "Княжево" майка във видимо неадекватно състояние ме нападна и удари. Бях паркирала колата си и чаках да взема детенцето на приятелско семейство. Гледах си в телефона, когато тя паркираше до мен.

Слезе от колата и крещейки, ми каза, че трябвало да мръдна колата си назад, защото тя не може да паркира. Казах й тихичко, че аз няма как да мръдна по-назад, защото има канал и пропаст, а място има много.

След като не помръднах, тя започна да обижда, псува и отиде към училището. Аз не реагирах. Връщайки се с детето си от училището, започна да крещи истерично. Започна да ме обижда, че съм “селянка", продължи с думите, че съм за “бул. Христо Ботев". Слязох от колата и съвсем нормално й обясних, че няма как да мръдна по-назад.

Тя продължи с обидите (няма нужда да ги цитирам), при което аз й казах, че не й отива на годините да говори по този начин и най-малкото детето ѝ е до нея. След тези мои думи тя ме удари. За малко бях замаяна от удара, ухото ми пищеше и първото, което направих, беше да вляза в колата си и да снимам номера на колата й.

Подадох жалба в 6-то районно, сезирала съм всички компетентни органи, включително и училището. С тази моя публикация не целя съжаление. Единственият ми призив към всички хора е, когато станат свидетел или потърпевш на подобна ситуация, да се обърнат към компетентните органи.

Днес аз ще съм ударената, утре ще е вашето дете или близък. А може би днес ще е удар, а утре нещо много по-страшно? Не толерирайте такива лоши хора, не си мълчете! Тези хора възпитават бъдещото поколение. Това е нашето бъдеще, това на вашите и моите деца. Бъдете добри!

P.S.: Пожелавам на тази бедна душица повече любов и топлина!

Заб: Готови сме да дадем трибуна и за другата гледка точка в каруцарската сцена

#агресия на пътя

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »