Четирима въоръжени пребиха двама мъже в София, задигнаха чанта с голяма сума пари

Четирима въоръжени пребиха двама мъже в София, задигнаха чанта с голяма сума пари
A A+ A++ A

Четирима маскирани и въоръжени нападнаха двама мъже на столичния бул. "Ломско шосе". Задигната е чанта, чието съдържание към момента не е известно. Единият потърпевш е ударен по главата. На мястото е извикана линейка, потвърдиха за NOVA от МВР.  Спешна помощ получават сигнал за битият 44-годишният Евтим Славков в 12:45 часа. На място екипът установява, че той е с повърхностна рана на главата и комоцио, има и съмнения за вътрешни разкъсвания. Заради това мъжът веднага е откаран към болница "Света Анна".

Всичко се случва на територията на обекта, който включва фитнес център, автомивка и заведение за хранене. Говори се, че ограбената сума е в размер на 100 000 лева, но информацията не е потвърдена. Евтим Славков е бил от благодетелите на района, който е давал много пари за облагородяване. Името му се свързва и с много спечелени поръчки, свързани с ВиК сектора. 

По неофициална информация жертвата е собственик на бензиностанции и хотелски комплекс, а в откраднатата чанта имало голяма сума пари. NOVA научи, че черен автомобил е спрял на бензиностанцията, от него излезли нападатели с пистолет, които са заплашвали мъжа. Последвал е и побой.

Пострадалият е контактен и в стабилно състояние, съобщиха за NOVA от болница "Света Анна". 44-годишният мъж има охлузване на скулата на лицето, в момента му правят изследвания заради подозрения за вътрешни разкъсвания. Хоспитализиран е в Клиника по Лицево-челюстна хирургия.

"Има фрактура на ябълчна кост в дясната стана на лицето, повърхностни охлузвания и кръвонасядания.", сподели д-р Константин Димов, който е лицево-челюстен хирург в лечебното заведение. На пациента предстои да бъде направена операция, но няма пряка опасност за живота му, уточняват от „Света Анна”.

Нападателите се издирват.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »