Полицията в Пловдив спря блокадата на Асеновградско шосе

Полицията в Пловдив спря блокадата на Асеновградско шосе
Снимка: plovdivutre.bg
A A+ A++ A

Полицията не позволи на протестиращите в Пловдив да блокират Асеновградско шосе, предаде репортер на радио „Фокус”-Пловдив.

Полицаите спряха протестиращите при Мебелна къща, за да проверят документите им. Те събраха личните карти на хората, за да запишат личните им данни и да ги предупредят, че блокирането на Асеновградско шосе е нарушение на Закона за движение по пътищата.

Полицията е поискала да бъде представено и уведомлението за блокирането на пътя, но протестиращите казаха, че човекът, който е трябвало да го донесе, не е дошъл и предполагат, че е арестуван.

Протестиращите заявиха, че са изпратили уведомление за днешната блокада до Община Родопи, на чиято територия се намира Асеновградско шосе.

Протестиращите бяха около 20 души. Един от тях, Веселин Халачев, се появи облечен в женско бельо и носеше плакат с нецензурни думи.

Има засилено полицейско присъствие на пътя. Протестиращите се отправиха към табелата „Пловдив” за излизане от града в посока Асеновград.

В събота протестиращите срещу правителството на Пламен Орешарски в Пловдив затвориха движението на кръстовището на Чифте баня.

#Пловдив #Родопи #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници