Асад смята, че политиката на САЩ противоречи на интересите на народа

Асад смята, че политиката на САЩ противоречи на интересите на народа
Президентът на Сирия Башар Асад смята, че политиката на администрацията на САЩ за намеса в делата на други държави не отговаря на интересите на американския народ. Снимка: www.vesti.bg
A A+ A++ A

Президентът на Сирия Башар Асад смята, че политиката на администрацията на САЩ за намеса в делата на други държави не отговаря на интересите на американския народ, предаде сирийската държавна агенция САНА, цитирана от агенция „Фокус“.

„Провежданата от американската администрация политика, която се основава върху започването на войни и намесата в делата на други държави в близкоизточния регион, а също за установяване на хегемония над народите на тези страни, не отговаря на интересите на американския народ и противоречи на неговите ценности и принципи“, заяви Асад по време на среща с американска делегация от антимилитаристи и бивши конгресмени начело с бившия министър на правосъдието на САЩ Рамзи Кларк.

Те посетиха сирийски военнослужещи в една от болниците в Дамаск и изразиха надежда, че обстановката в Сирия скоро ще се нормализира и в страната ще има мир.

#Башар Асад #САЩ #Дамаск #мир #Сирия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »