Диското превзема сцената на Музикална академия

Диското превзема сцената на Музикална академия
Участниците ще представят диско хитове в петък вечер. Снимка: ТВ 7
A A+ A++ A

На големия концерт в петък вечер участниците в Музикална академия ще представят диско песни. За целта сцената ще се превърне в дансинг, декориран с няколко огромни диско топки, а самите изпълнители ще блеснат в клинове, чарлстони и други ретро тоалети.

С интересна хореография ще се представи Поли Генова, която е подготвила и малка изненада на журито. Изпълнението й ще е микс от две песни Daft Punk- “Get Lucky/ Martin Solveg- Jealosy”. Дичо ще изпее песента на Miloko- “Sing it back”, което ще е предизвикателство, имайки предвид рокаджийския му нрав.

От групата на Легендите, Етиен ще се представи с диско класиката “One way ticket” на Eruption. Кичка както обикновено няма да изневери на своя жанр и ще представи „Песента на щурците” на Роксана Белева. Стенли също ще изпее българска песен, но със съвременно звучене, а именно песента на Avenue feat. Deep Zone- “Бягство”.

Групата на талантите ще представят следните песни: Мария Драгнева- Whitney Huston- “I wanna dance with somebody”; Георги- Maroon 5- “Move like Jagger”. Чаровната Прея също ще представи микс от две песни- Jamiraquai- “Cosmic girl/ Mojo- Lady”.

#Музикална академия #Кичка Бодурова #Дичо #Поли Генова #Етиен Леви

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »