Зрителите стават сценаристи в Музикална академия

Зрителите стават сценаристи  в Музикална академия
Зрителите избират кои песни да пеят звездите на Коледния концерт на „Музикална академия“. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

Звездите на „Музикална академия“ Поли Генова, Сантра, Дичо, Кичка Бодурова, Стенли и Прея ще изпълнят най-обичаните коледни песни в двучасов концерт навръх Коледа.

Освен състезателите от шоуто, в концерта ще се включат жури и ментори - Георги Христов, дует „Ритон“, Рут Колева, Мариана Попова и Люси Дяковска, които вече почти 3 месеца печелят сърцата на зрителите от малкия екран. Към празничния концерт ще се присъединят и малките сладури от вокалните групи „Бон-бон“ и „Мечо Пух“, които ще донесат много емоции и коледно настроение на сцената, оживена под звуците на група „Акага“, която е душата и музиката на звездната компания.

Любимците на българската публика ще изпълнят 12 коледни песни. Зрителите на TV7 могат сами да изберат кои да бъдат те, като гласуват на сайта на шоуто за своята любима коледна песен до 20.00 часа на 8 декември 2013 г.

По този начин публиката ще може да влезе в ролята на сценарист на коледния концерт и да се наслади на празника с най-любимите си мелодии. Концертът ще се излъчи на 25 декември по TV7.

#Музикална академия #Поли Генова #Прея #Кичка Бодурова #Георги Христов #Рут Колева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"