36 държави на изложение от хранителния сектор в София

36 държави на изложение от хранителния сектор в София
За втора поредна година на изложението ще има и сектор за биопроизводителите. Снимка: Интер Експо Център
A A+ A++ A

Продуктите на 360 компании от 36 страни ще бъдат представени на пет изложения от хранителната индустрия в Интер Експо Център в София.

Специализираните изложби „Месопотамия“, „Светът на млякото“, „Булпек“, „Салон на виното“ и „Интерфуд енд дринк“ ще се проведат в перида 9–12 ноември. На тях 230 производители и дистрибутори от хранителния бранш ще представят най-добрите и оригинални храни, напитки, опаковки, машини и технологии от различни страни по света.

На форума ще бъдат представени още суровини, материали, консумативи, опаковки и оборудване за хранителната промишленост.

За втора поредна година на изложението ще има и сектор за биопроизводителите.

Колективни участия са заявили компании от Италия, Унгария, Турция, Австрия и Аржентина. Във форума ще се включат и фирми от Гърция, Румъния, Русия, Полша, Украйна, Чехия, Индия, Шри Ланка и други държави.

Гост на изложенията ще бъде и Генерална дирекция „Здравеопазване и защита на потребителите“ към Европейската комисия, която ще представи кампанията си по повод световната година на ветеринарните лекари.

Тази година петте изложби ще предложат и В2В събития за всеки от основните браншове. Един от семинарите ще бъде Втората национална конференция „Европейски пари за българското село“ на тема „Програма за развитие на селските райони и предизвикателствата през 2012“.

Конференцията е по изпълнение на проект „Провеждане на информационна кампания, насочена към мерки 112, 121, 142, 214 и 213 от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР)“.

#селските райони #Европейска комисия #Шри Ланка #Индия #Чехия #Украйна #Полша #Русия #Румъния #Гърция #Аржентина #Австрия #Турция #Унгария #Италия #интер експо център #биопродукти #хранителна промишленост

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Промишленост
Последно от Промишленост

Всички новини от Промишленост »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"