Ицо Хазарта: Местан харесва гласа си, затова го включих в клипа

Ицо Хазарта: Местан харесва гласа си, затова го включих в клипа
Ицо Хазарта Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Рапърът Ицо Хазарта, който наскоро пусна най-новото си парче „Хип-хоп“, където е включен цитат от интервю на лидера на ДПС Лютви Местан от предаването „Тази сутрин“, заяви, че няма обидени от политическата сатира.

„Гласецът на Местан много си пасна в ритъма на песента, а в интервютата много си личи колко той харесва гласа си“, сподели авторът в предаването „Тази сутрин“ по Би Ти Ви.

Хазарта уточни, че хората са схванали хумора му и никой не се е засегнал. Самият Местан не е реагирал. Той призна, че от повечето партии са му звънели за участие в предизборната кампания. Но той отказва, защото не желае да печели по този начин.

„За тия неща човек трябва да има позиция, не бих искал да се чувствам нищожен, защото съм взел пари от хора, които не понасям“, категоричен бе той. „Съжалявам за мисленето си от преди десетина години – да взема откъдето каквото мога“, сподели още Ицо Хазарта.

По думите му предизборната кампания изобщо не е вдъхновяваща. „То е една глупост, понеже реално няма разговор за това какво трябва да се прави. Не е смешно, защото това са хора, които решават бъдещето на цялата държава и трябва нещата да се случват по по-различен начин“, подчерта той.

#Ицо Хазарта #Лютви Местан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »