Започва ремонтът на Цариградско шосе при бул. Александър Малинов

Започва ремонтът на Цариградско шосе при бул. Александър Малинов
Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в южното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" в същия участък. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

От 01.06.2014 г. до 29.06.2014 г. включително се забранява влизането на превозни средства по северното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" при бул. "Александър Малинов" /мостовото съоръжение/, съобщиха от Столична община.

Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в южното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" в същия участък.

До 01.06.2014 г. ще бъдат изградени временен тротоар и перон за временните спирки "Държавна печатница" в посока Център и посока бул. "Брюксел" във пътната връзка.

Закрива се съществуващата двупосочна спирка "Държавна печатница" и разкриване на временни спирки, както следва: в посока Център - спирка "Държавна печатница" на бул. "Цариградско шосе" на 140 метра напред.

В посока Околовръстен път спирка "Държавна печатница" бул. "Цариградско шосе" се разделя на две: в посока на Околовръстен път с 50 метра напред на бул. "Цариградско шосе"; в посока бул. "Брюксел" в правия участък на пътната връзка от бул. "Цариградско шосе" към бул. "Александър Малинов".

#започва #ремонт #Цариградско шосе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници