Промени в движението на София заради ремонта на „Цариградско шосе“

Промени в движението на София заради ремонта на „Цариградско шосе“
Въвеждат се нови промени заради ремонта на бул. „Цариградско шосе“ в столицата. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Въвежда се нова организация на движението по бул. „Цариградско шосе“ заради продължаващия ремонт на пътя, съобщиха от Столична община. Промените влизат в сила от 4:30 ч. в петък сутрин и ще важат до 24 ч. на 1 август.

За посочения период се забранява влизането на превозни средства по южното пътно платно на „Цариградско шосе“ между ул. „Йерусалим“ и надлеза над бул. „Александър Малинов“. Движението ще се извършва двупосочно в северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ в същия участък.

В посока Пловдив автобусните линии се движат по маршрутите си, като спазват временната организация на движение.

Възстановява се автобусната спирка „УМБАЛ „Св. Анна“, намираща се на централното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“. На кръстовището с „Йерусалим“ автобусни линии 76, 213 и 305 за жк „Младост“ завиват надясно и продължават в локалното платно до бул. "„лександър Малинов“.

Автобусите с номера 1, 3, 5, 6, 84, 204, 505, 604 до Летище София, жк „Дружба“, с. Лозен, с. Герман, кв. Панчарево, с. Кокаляне, се включват в отвореното двупосочно ляво (северно) централно платно. Линия 114, движеща се по южния локал, излиза на централното платно на бул. „Цариградско шосе“, движи се надясно през ул. „Йерусалим“ и продължава по маршрута си.

#Цариградско шосе #ремонт #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници