Василев опроверга писмото, пуснато до медиите от #КОЙ

Василев опроверга писмото, пуснато до медиите от #КОЙ
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Цветан Василев опроверга информацията в писмото, пуснато до медиите в четвъртък сутрин. Оказа се, че не той е подателят, а някой, представящ се за него.

За разлика от други подобни изявления на банкера, този път информацията не дойде през неговия пиар или през адвокатите му, не беше качена и на блога му (с обяснението, че има опасност той да бъде хакнат), а беше пратена от регистриран в Gmail имейл адрес.

Ето какво написа банкерът в личния си блог:

Уважаеми дами и господа,

За пореден път, бих искал да подчертая, че разпространявам публичните си изявления единствено чрез личния си сайт www.vassilev.bg.

Днес, 14.05.2015 г., зависими медии, контролирани от #КОЙ и #НяКОЙ, достигнаха ново дъно на моралната низост, разпространявайки писмо от „мое име“. Освен че не съм автор на това писмо, изтъквам, че не комуникирам с медии с ниски етически стандарти.

Интересно е също така да се отбележи, че имаше над 300 опита за хакването на личния ми сайт само през последните седмици. Очевидно след като #КОЙ и #НяКОЙ не успяха да ми „затворят устата“ поради нелицеприятните за тях факти, които излагам, решиха да се опитат да ми припишат думи, които ги устройват.

Цветан Василев

#Цветан Василев #писмо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"