Отвлечени ли са двамата плевенски бизнесмени?

Отвлечени ли са двамата плевенски бизнесмени?
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Продължава издирването на двамата бизнесмени, които от дни са в неизвестност. Полицията издирва собственика на хлебозавод в Плевен и негов съдружник, съобщи Нова телевизия.

Бизнесменът Йоско Исаев е в неизвестност от 10 септември, когато отива в София за среща с бизнеспартньора си Роберт Трейн. Три седмици след изчезването на Исаев, Трейн също е обявен за общодържавно издирване.

Плевенският бизнесмен, който е в неизвестност от 22 дни, е бил обезверен малко преди изчезването. Това твърди неговият бивш бизнес партньор Илиян Михайлов, който го е видял в началото на август. Последните следи от Йоско Исаев се губят в столичния квартал „Мотописта". Там е намерен джипът му, дни след като бизнесменът е изчезнал. Сигнал за това подава жена му.

„Жена му ми се обади притеснена в 12 през нощта, разтревожена, че няма връзка с него. Посъветвах я по най-бързия начин да подаде жалба в МВР", разказа Иван Иванов, приятел и адвокат на Йоско Исаев.

В прокуратурата има образувано досъдебно производство за отвличане. Официално разследващите отказват коментар, неофициално подозират неуредени финансови взаимоотношения.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници