Тотнъм и Ливърпул завършиха 0:0

Тотнъм и Ливърпул завършиха 0:0
A A+ A++ A

Отборите на Тотнъм и Ливърпул не се победиха в първия мач от 9-я кръг на английската Висша лига, който се игра на стадион "Уайт Харт Лейн" в Лондон. И двата тима могат да съжаляват за пропуснати положения, като Хари Кейн пропиля две възможсноти за "шпорите", а Дивок Ориги уцели напречната греда.

След равенството Тотнъм продължава да има точка повече от противника си в класирането - 14 срещу 13. За лондончани това бе 8-ми мач подред без загуба в първенството, а "червените" стартираха с равенство ерата на новия си треньор Юрген Клоп.

Срещата започна по-добре за домакините, като първата по-опасна атака бе в 4-та минута, когато Дани Роуз получи възможност да центрира от ляво, но Мамаду Сако изпревари Хари Кейн в наказателното поле и изчисти далеч от вратата.

Постепенно играта се пренесе в половината на домакините и Ливърпул изпълни три корнера до десетата минута. При последното центриране Емре Джан отклони на близката греда и кълбото попадна на главата на Дивок Ориги, който насочи топката неспасяемо за Юго Лорис, но напречната греда спря опита на белгийския национал за дебютен гол.

Всичко за двубоя на Тотнъм и Ливърпул прочетете в Sporta.bg

#Тотнъм #Ливърпул

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници