Samsung Galaxy S III носи еволюционни промени, твърди запознат

Samsung Galaxy S III носи еволюционни промени, твърди запознат
A A+ A++ A

Ако вече имате големи очаквания по отношение на Samsung Galaxy S III, който може да видим на 3 май, може би е време да ги понамалите, за да не останете разочаровани. Или поне това подсказва информация на CNET, които цитират неназован източник от английските оператори. Според него промените в новия топмодел на корейците са подобни на тези между iPhone 4S и 4 - т.е. основно от еволюционно естество. Освен това все още не е ясно какво ще бъде името на телефона и е възможно то да не бъде Galaxy S III.

По отношение на характеристиките източникът е подсказал, че HTC One X може да ни даде представа какво да очакваме. Топмоделът на тайванците разчита на четириядрен процесор NVIDIA Tegra 3 на 1,5GHz в комбинация с 1GB RAM памет и 4,7" дисплей с резолюция 720р, а това са неща, които Samsung може лесно да добави, като използва собствени компоненти. Наскоро се заговори, че панелът на екрана ще бъде Super AMOLED Plus, който ще използва RGB пикселна подредба, а не PenTile. Това прави изображенията и особено текста много по-отчетливи.

Сред очакваните нови функции е функцията за проследяване на погледа. Информацията твърди, че тя се нарича Human Interaction и разчита на предната камера, за да установи кога потребителят гледа към екрана и кога не. Във втория случай автоматично ще заключи телефона. Друг скорошен слух твърдеше, че в последния момент Samsung е решил да остави централния хардуерен бутон за достъп до менюто.

http://crave.cnet.co.uk/mobiles/samsung-galaxy-s3-to-be-minor-update-with-eye-tracking-exclusive-50007654/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници