ЦСКА готов за посрещане на новата футболна година

ЦСКА готов за посрещане на новата футболна година
A A+ A++ A

В спортно-технически план ЦСКА има само една неяснота през зимната пауза в българския футбол и тя е лесно решима – до няколко дни трябва да стане ясно къде отборът ще кара подготвителните си лагери.

Според вестник „Тема:Спорт“ на българска земя „армейците“ почти сигурно ще тренират в Сандански, но зад граница все още не е решено, като вариантите са Кипър и Италия. Те имат и покана за приятелския турнир „Балчик Къп“ от 6 до 16 февруари.

Основните футболисти на Христо Янев няма да напускат, каквито информации се тиражираха в няколко вестника. Преслав Йорданов остава в клуба, независимо от „интереса“ към него от Иртиш – нападателят вкара всички важни голове за ЦСКА в турнира за Купата на България, а колегата му Костадин Хазуров е водещ реализатор с 13 попадения в А група.

Борис Галчев, Момчил Цветанов и Йордан Йорданов също твърдо остават, както и всички останали футболисти, които Христо Янев желае в състава си. Нито един от играчите не мисли за напускане, защото освен „армейската“ чест, трябва да се вземе предвид и фактът, че във финансово отношение всичко е перфектно, откакто Гриша Ганчев се заема с плащанията.

Янев знае кои играчи иска да привлече, но се изчаква окончателното решение на Изпълкома за Литекс – ако „оранжевите“ не са в А група, някои от българските им футболисти ще се озоват на „Армията“, а други ще бъдат продадени в чужбина.

ЦСКА се раздели с трима футболисти до момента – Радой Божилов, Иво Иванов и Владислав Узунов.

#ЦСКA

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници