КАТ: Движението по пътищата е засилено, внимавайте

КАТ: Движението по пътищата е засилено, внимавайте
A A+ A++ A

От Столичната полиция апелираха към жителите на София да не оставят домовете си без надзор и да бъдат внимателни при посещенията си в търговски центрове по време на Коледните и Новогодишните празници, за да не станат жертва на кражба. Засилено полицейско присъствие ще има на изходите на София. Днес до края на деня се очаква близо 200 000 автомобила да напуснат столицата.

От криминална полиция към СДВР съветват хората да държат чантите си и личните си вещи близо до себе си, когато посещават МОЛ-ове или други големи търговски обекти. Причината е, че по Коледа и Нова година джебчиите се активизират и атакуват точно подобни търговски обекти в столицата.

От СДВР съветват още хората да не държат ценни предмети, скъпа техника и бижута в апартаментите си, както и да не оставят жилищата си без надзор, тъй като крадците следят това. От СДВР уточниха, че един от най-новите начини престъпните банди да следят дали има някои в жилището са социалните мрежи, затова от полицията посъветваха хората да споделят, че са пътували, след като вече са се прибрали у дома.

Около 200 хиляди автомобила се очаква до края на днешния ден да напуснат територията на столицата, съобщи директорът на КАТ "Пътна полиция" в София - комисар Тенчо Тенев. Заради това днес ще има засилено полицейско присъствие на изходните артерии на София, а на 27-и декември, 30-и декември и 3 януари ще има засилено полицейско присъствие и на входовете, и на изходите.

#СДВР #София #автомобили

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници