Трябва да престанем с ченгежийските номера, заяви министър Бъчварова

Трябва да престанем с ченгежийските номера, заяви министър Бъчварова
A A+ A++ A

Аз тълкувам отношението към мен като опит да се покаже, че МВР не работи и като съзнателно затваряне на очите пред усилията на МВР и пред резултатите, които МВР дава в момента", каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова като поясни, че МВР прави всичко, което му е възможно.

Призивът ѝ е: "Оставете МВР да си върши работата".

"Нека не използваме МВР за политически атаки. Прекалено дълго време мислих, че толерантността лекува проблемите на другите, но очевидно не е така. В обществото ни има потребност да се казва истината", обобщи Бъчварова.
Тя категорично твърди, че има подкрепата на премиера. "Откакто съм министър и откакто съм в правителството не е имало случай, в който да се съмнявам в това" , обяви тя.

Бъчварова смята, че срещу нея има "поредица от ченгеджийски номера", от които "трябва да се оттърсим или поне да не им обръщаме внимание”, коментира тя в качеството си на вътрешен министър. Тя съобщи, че има случаи, при които документи, свързани с дейността на МВР, включително и нейни заповеди са ставали публично достояние. „Не е трудно човек да разбере какво се случва на практика - особено, когато знае каква е истината”, подчерта тя.


„С Цветан Цветанов имахме разговор и мисля, че няма проблем. Той ми даде съвет, съветът беше правилен, но не за тази ситуация, защото аз по-спокойна и убедена в това, което казвам, от това, което направих вчера, не съм била никога”, каза още МВР министърът.

#МВР #Бъчварова #министър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници