Заловиха в Пловдив бандит, късал обеци от ушите на жертвите

Заловиха в Пловдив бандит, късал обеци от ушите на жертвите
A A+ A++ A

Сериен нападател на жени, късал обеците от ушите на жертвите си, беше разкрит от криминалистите на Трето районно в Пловдив. 

Около 19 ч. на 8 януари 21-годишният Георги А. се нахвърлил на ул. „Победа” на 75-годишна пенсионерка. Той я съборил на земята, отскубнал украшенията от ушите на бабата и избягал.

Четири дни по-късно, около 14 часа, на бул. “Цар Борис ІІІ Обединител” по същия начин била ограбена 82-годишна старица. Последната жертва на наглия крадец е 73-годишна жена. В сряда около 17 ч. тя била нападната на ул. “Чернишевски”. По време на схватката за обиците бандитът дори счупил ръката на жената.

По записи от улични камери и показания на свидетели криминалистите успели да установят и задържат извършителя. Това е 21-годишният пловдивчанин Георги А. Той е направил пълни самопризнания.

Откраднатите накити са били иззети от различни златарски ателиета, на които той ги продал. Те са приложени като веществени доказателства по образуваните досъдебни производства. С постановление на Районната прокуратура младежът е тикнат в ареста за 72 часа.

 

#бандит #обеци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници