Калфин „оптимист“, гласува за „горда България“

Калфин „оптимист“, гласува за „горда България“
Ивайло Калфин гласува в столичното 28-мо училище в неделя. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Кандидатът за президент на БСП и водената от тях лява коалиция Ивайло Калфин изрази оптимизъм по отношение на шансовете си за избиране при пускането на бюлетината си в неделя сутринта.

„Участвам, за да победя на тези избори“, категоричен бе кандидатът на левицата, който гласува в секция в столичното 28-о училище, цитиран от БГНЕС.

„Гласувах за това България да е обединена, да има кауза, за да върви напред. Гласувах за тези, които днес правят 18 години, за да живеят в България, която е европейска държава, модерна и демократична, и да са горди, че са българи и че живеят в България“ заяви Калфин, като изтъкна, че е „оптимист“.

Той изрази надежда, че изборният ден ще премине спокойно и всички притеснения, породени при подготовката на изборите, ще бъдат опровергани в хода на изборния ден.

Освен това Калфин изрази съжаление, че не всички български граждани зад граница ще могат да гласуват, по повод неуредиците с гласуването на българите, живеещи в чужбина, проявили се в седмиците преди вота.

Неговата съпруга Цветанка Калфина подчерта, че гласува за това децата на България, включително нейната дъщеря, да имат шанса да учат, да намерят работа и да се развиват, както и да имат спокоен и достоен живот в България.

Тя сподели също, че отговорността, която би имала като президентша, не би била бреме за нея.

#Ивайло Калфин #БСП #президентски избори #избори #избори 2011

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2011
Последно от Избори 2011

Всички новини от Избори 2011 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници