Зукърбърг отказа да инвестира 1 млрд. долара в Кание Уест

Зукърбърг отказа да инвестира 1 млрд. долара в Кание Уест
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Основателят на "Фейсбук" Марк Зукърбърг дипломатично отказа да инвестира един млрд. долара в проекти на известния американски рапър, дизайнер и продуцент Кание Уест. 38-годишният музикант аргументирал молбата си с това, че размерът на неговите задължения е достигнал 53 млн. долара.

31-годишният Зукърбърг не е отказал публично на Кание Уест, но се възползвал от микроблога на бившия инженер на своята компания Стивън Грим, поставяйки под неговия пост " like".

''Скъпи Кание Уест, ако искаш от ръководителя на "Фейсбук" един млрд. долара, вероятно не трябва да го правиш с помощта на /конкуриращия го/ "Туитър",'' написал Грим. След това той изтрил поста си, но журналистите успели да го копират.

Кание обяви размера на своите задължения миналата неделя преди излизането на осмия му студиен албум "Life of Pablo". "Пиша ви това, братя мои, в момент, когато личният ми дълг възлиза на 53 млн. долара. Моля ви, молете се да успея да се справя с това", писа той в "Туитър".

Този колосален дълг обаче не пречи на Кание Уест да си наема самолети и да си купува баснословно скъпи часовници. Британският хуморист Ричи Джървейз, който водеше тазгодишните награди "Грами" го посъветва да намали апетита си за скъпи чистокръвни състезателни коне, а "Пица Хът" му предложиха да го вземат на работа. 


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"