Ето какво е оставил Стоичков на Туньо

Ето какво е оставил Стоичков на Туньо
БГНЕС
A A+ A++ A

Христо Стоичков е изпълнил последната молба на своя приятел Трифон Иванов, съобщи „Велико Търново спорт". На поклонението в ДКС „Васил Левски" той се приближи до ковчега и след като се сбогува, ридаейки, с „железния" защитник, извади нещо от вътрешния джоб на сакото си и го остави до Трифон.

След церемонията Стоичков отказа да говори пред медиите и това породи догадки какъв точно е жестът на Камата. Основното предположение бе, че това е капитанска лента като знак за признание към обединяващите качества на бранителя.

Оказва се, че това всъщност са лекарства за отслабване - последната молба на Трифон Иванов към своя приятел, признаха негови близки след поклонението.

Седмица преди това Трифон лично показал на „Велико Търново спорт" на телефона си снимки на Ицо от Щатите с думите: „Вижте колко е отслабнал. Ще ми прати лекарства, за да отслабна и аз за бенефиса му на 20 май".

При спешното си тръгване за България за погребението Стоичков е взел именно това и по този начин е изпълнил последното желание на своя толкова близък приятел.

#Христо Стоичков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »