Борисов: В огледалото винаги съм виждал себе си...

Борисов: В огледалото винаги съм виждал себе си...
Бойко Борисов Източник: БГНЕС
A A+ A++ A

В огледалото винаги съм виждал себе си... А, пък когато си дадох сметка след Лондон и благодаря на това момче, че дори може да витае някакво съмнение за моята честност и принципност... мисля, че реакциите са повече от ясни. Това каза премиерът Бойко Борисов в Брюксел по повод последните спрени обществени поръчки и обвинения срещу него и правителството.

В огледалото започва да излиза кой ли не. Аз нямам никаква зависимост и ще ви го докажа, ако някой още не се е убедил в това. Така че благодаря на това момче в Лондон, много ме жегна, защото като се огледах от страни и разбрах, че за нормалните хора може би наистина така изглеждам, каза Борисов.

Той заяви, че амбициите са му да направи България за пример и ще го направи: „Искам нещо да Ви кажа и се заклевам, искам да го знаете: Нито един европеец, нито един американец или руснак, нито една институция в света не ми е дала този съвет, не е говорил никой никога с мен... Съжалявам, че я изпуснах Меркел. Ако искате ще ви доведа Ангела Меркел да ви каже за какво беше нашия разговор и тя ще дойде. Единственото, което са казвали тези хора е, че имат пълно доверие в мене. И, ако някъде грешим, вярват, че ще се поправим, каза още Бойко Борисов.

Съветвам всички да си вземат по едно огледало и когато видят някоя сянка или нещо да ги притесни – веднага да вземат мерки. Ние не сме идеални, винаги съм го казвал. Да, атакуват ме, призна Борисов. Решенията за спрените обществени поръчки са в услуга на обществото, заяви Борисов. Не виждам защо в един момент не питате за дадена обществена поръчка, а когато я спра, ме питате защо съм я спрял, обърна се премиерът към медиите и добави: Нека го наречем политическа воля, те са законосъобразно и проведени и съотвено законосъобразно спрени.

Утре съм разпоредил на Красен Кралев да спрем и обществената поръчка за Зимния дворец, тъй като и там от моята проверка излизат неща – няма извършено престъпление, но може да се направи по-добре, заяви Борисов.


 

 

#Борисов #обществени поръчки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »