Трудна победа за Ливърпул над Кристъл Палас

Трудна победа за Ливърпул над Кристъл Палас
A A+ A++ A

Отборът на Ливърпул постигна трудна победа като гост над тима на Кристъл Палас, осъществявайки пълен отбра от 1:0 до 1:2, в среща от 29-я кръг на английската Висша лига.

Срещата бе изключително вълнуваща за зрителите, които освен три гола, видяха още и две греди, както и куп интересни положения пред двете врати.

След като попадения не паднаха през първата част, единственото интересно положение бе гредата на Емануел Адебайор още в 8'. 

В 48' обаче домакините излезнаха напред в резултата, след като Джо Ледли се възползва от множество рикошети и отправи удар по земя, за да открие резултата. 30 минути преди края на срещата положението за гостите стана тежко, след като Джеймс Милнър получи втори жълт картон и бе изпратен рано рано, под душовете. Въпреки това минути по-късно Роберто Фирмино изравни след шокираща грешка на Алекс МакКарти. 4' преди края и Алберто Морено стреля в гредата, а дълбоко в добавеното време Кристиан Бентеке нахлу на скорост в наказателното поле на лондончани. Преди да подаде към свой съотборник в краката му се хвърли Деймиън Дилейни, като последва минимален контакт между двамата. Андре Маринър потърси помощ от страничния съдия, който му подсказа да покаже бялата точка. Именно белгиецът застана зад топката и не сгреши, с което донесе трите точки на тима си.

Всичко за срещата, както и головете от мача между Кристъл Палас и Ливърпул може да видите в Sporta.bg.

#Премиършип #Ливърпул

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници