Задържаха заподозрян за убийството на двамата братя в Ботевград

Задържаха заподозрян за убийството на двамата братя в Ботевград
БГНЕС
A A+ A++ A


В полицейския арест на Ботевград е отведен мъж, чиято съпричастност към разстрела на двамата братя се изяснява.

Снощи към 20.10 часа от тел. 112 е получен сигнал за смъртоносно простреляни двама мъже. Престъплението е извършено в централната част на Ботевград, съобщават от МВР. Веднага на място пристигнали полицейски и медицински екипи. Районът бил отцепен, установена е самоличността на починалите - мъже Цветан и Марко Петрови на 31 и 35 години, криминално проявени и осъждани. Извършен е оглед на място, на който е присъствал и окръжният прокурор.

Предприетите оперативно-издирвателни действия за установяването и задържането на извършителите на тежкото криминално престъпление, които се провеждат под надзора на Софийска окръжна прокуратура. По случая е образувано досъдебно производство. С оглед предотвратяване на очаквано напрежение, в Ботевград са изпратени допълнителни полицейски сили на жандармерията.

Полицията работи по няколко версии за разстрела. Според едната, неизвестни нападатели са издебнали двамата братя в центъра на Ботевград и са ги застреляли. Другата хипотеза, по която работи МВР, е за възникнал скандал между двамата мъже. Разпитват се и хора, които са били в района на стрелбата, както и познати, и роднини на убитите, съобщи БНР. Все още не е открито и оръжието, с което са убити мъжете. Смята се, че става дума за пистолет. От МВР все още не коментират има ли заподозрян за престъплението, каквито информации се появиха още снощи.

#Ботевград #задържан #версии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"