Левски надви Берое с минимален резултат

Левски надви Берое с минимален резултат
A A+ A++ A

Левски постигна важна домакинска победа с 1:0 над Берое пред празните трибуни на стадион „Георги Аспарухов“ и дръпна значително пред съперника си в битката за второто място. Дербито на 27-ия кръг не предложи много попадения и опасни положения, като се отличи по-скоро с тежките единоборства и сериозни контузии през първата част, както и с червените картони след почивката.

Видео и подробности от срещата Левски - Берое вижте в Sporta.bg

Единственото попадение падна в третата добавена минута на първото полувреме, когато съдията Станислав Тодоров отсъди доста спорна дузпа след съприкосновение на вратаря Благой Макенджиев с Божидар Краев.

Венцислав Христов бе точен от бялата точка и осигури аванс на Левски, който бе запазен до последния съдийски сигнал. В 72-ата минута Мехди Бурабия си изкара ненужен и глупав червен картон, но Берое не само не се възползва от численото си предимство, но и го загуби осем минути по-късно, когато и Веселин Пенев бе изгонен за втори жълт картон.

Левски вече има 43 точки и се извиси на цели седем пред Берое, който вече е на четвърто място, след като изостава с 3 от третия Славия (3:0 над Монтана по-рано днес), а и вече няма успех в пет поредни двубоя от А група.

#Левски #Берое

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници