Цеца Величкович: Бойко Борисов ще е президент

Цеца Величкович: Бойко Борисов ще е президент
Цеца Величкович се срещна с българските медии днес, 2 май, в София преди концерта си в „Арена Армеец“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бойко Борисов ще стане президент на България според сръбската „турбофолк“ певица Цеца Величкович, която пристигна в София в сряда.

„Бойко Борисов напредва всеки път, когато дойда в България. Следващия път ще е президент“, каза Цеца Величкович минути след като кацна с частния си самолет на летище „София“, предаде БГНЕС.

Дали премиерът Бойко Борисов отново ще разцелува сръбската музикална звезда, не стана ясно, защото Цеца отклони въпроса на журналистите. При предното идване на изпълнителката в България през 2006 г. тя се зарече, че ще се върне, ако Борисов спечели парламентарните избори и сега изпълнява обещанието си.

„Следващия път, когато дойда в България, Борисов ще е президент“, зарече се изпълнителката на „Кукавица“ и „Пиле“.

Величкович пристигна в България, за да подготви предстоящия си концерт в зала „Арена Армеец“ на 22 май. Певицата обеща на българските си почитатели песни, които не е пяла никога досега. Музикалният й сценарий ще бъде микс от фолк, рок и поп. „Концертът ми няма да бъде чист фолк“, разкри звездата.

БГНЕС припомня, че в продължение на осем месеца Величкович бе под домашен арест. На 23 юни миналата година й бе поставена електронна гривна на краката. Цеца Величкович, бе осъдена за присвояване на над 4 млн. германски марки и 3 млн. долара от продажбата в чужбина на футболисти от „Обилич“.

Разследването срещу съпругата на един от най-известните сръбски военни престъпници Желко Ражнятович–Аркан започна преди 9 години. Сред продадените футболисти има и двама в България - Небойша Йеленкович и Мариян Живкович в „Литекс“. Нейният съпруг Аркан бе убит в Белград в началото на 2000 година. Тя се смята и за близка на сегашния сръбски вътрешен министър Ивица Дачич - бивш говорител на сръбския диктатор Слободан Милошевич.

#министър-председател на България #певица #Аркан #чалга #попфолк #Сърбия #Бойко Борисов #Цеца Величкович

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"