Аксел Роуз призна, че партиите на Брайън Джонсън са много трудни, но обеща да е достоен за феновете на AC/DC

Аксел Роуз призна, че партиите на Брайън Джонсън са много трудни, но обеща да е достоен за феновете на AC/DC
БГНЕС
A A+ A++ A

Вокалистът на „Гънс-ен-Роузес” Аксел Роуз, който ще пее за австралийските легенди „AC/DC” на предстоящото им турне в Европа и Америка, иска да се представи подобаващо, но признава че партиите на Брайън Джонсън са много трудни.

„Много от нещата в „Back in Black” са голямо предизвикателство”, заяви Роуз в интервю за Би Би Си, цитирано от „Индипендънт”. „Не искам да проявявам неуважение към Брайън. По никакъв начин не мога да заместя неговото пеене… Искам само да се представя подобаващо за феновете”, заяви още Роуз.

Сам рок легенда със собствената си група, Роуз ще оглави за няколко концерта емблематичната австралийска банда поради внезапното напускане на вокалиста Брайън Джонсън по-рано тази година. Джонсън беше изправен пред възможността да изгуби слуха си и ще се подложи на продължително лечение, като се надява да се завърне към пеенето в някакъв момент.

Пред британската медия Роуз разкри как сам е поискал да помогне на AC/DC в трудния момент. „Обадих се на един човек, който в момента е техен мениджър… Ако можех да помогна и бях способен да го направя, и ако имаше интерес от тяхна страна, с удоволствие щях да помогна. И така започна всичко”, разкри Роуз.

Първият концерт на Роуз с AC/DC предстои тази вечер в Лисабон. Очаква се той да пее седнал на трон, поради контузия на метатерзалната кост. В края на миналия месец промоутърите предложиха възможността на феновете на групата да върнат билетите си за турнето и получат парите си обратно заради смяната на вокалиста.

На Роуз тази година предстои и турне с оригиналния състав на „Гънс-ен-Роузес”, включващ китариста Слаш, след 20-годишна раздяла.

#Аксел Роуз #турне

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници