Люпко Петрович фаворит за треньор на Левски

Люпко Петрович фаворит за треньор на Левски
A A+ A++ A

Легендарният сръбски специалист Люпко Петрович е фаворит за треньорския пост в Левски, който от следващата седмица е вакантен след обявената в петък раздяла със Стойчо Стоев. Георги Иванов призна, че „сините“ преговарят с чужденец и именно такъв ще бъде следващият наставник, а самият Петрович също разкри за водени разговори между него и представители на ръководството на Левски.

Петрович обаче подчерта, че все още няма нищо конкретно и не е сигурно, че именно той ще поеме кормилото на „Герена“ след гостуването на Пирин.

„Обадиха се да ме питат дали евентуално бих се съгласил да поема Левски. Трябва да кажа, че коректно ми бе обяснено за разговори и с други треньори. Обясниха ми, че ще преценят кой е най-добрият вариант за клуба. Така че към момента не е хубаво да се спекулира. Да, обаждане имаше, но за сега това е единственото сигурно нещо“, разкри пред „7 дни спорт“ специалистът, извел Цървена звезда до КЕШ през 1991-а година.

„Обичам Левски! Какви условия, какви пет лева?! Ако преценят, че съм точният човек, ще дойда в София и започваме преговори. Всичко обаче зависи от Левски, не е от мен“, добави Петрович, който отказа да назове името на човека, който се е свързал с него.

„Надявам се в понеделник да се видим. Но пак подчертавам, че това ще стане, ако от Левски преценят, че аз съм вариантът“, обясни още сръбският специалист.

#Люпко Петрович #Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"